مصرف گوشت قرمز 'خطرناک است'
گوشت قرمز 'به مقدار لازم'
مصرف مقدار مناسبی گوشت قرمز برای سلامتی لازم است
نتیجه تحقیقات موسسه مبارزه با سرطان تایید کننده تحقیقات متعدد دیگری است که پیش از این نیز خطر ابتلای به بیماری در نتیجه مصرف زیاد گوشت قرمز و گوشت های پردازش شده را نشان داده اند که واکنش هایی را نیز در میان مصرف کنندگان در پی داشته است..
دکتر باری پاپکین، استاد دانشگاه کارولینای شمالی در آمریکا، تاکید دارد که باید در رژیم غذایی آمریکاییان، مقدار مصرف انواع گوشت قرمز به طرز قابل توجهی کاهش یابد و مصرف کنندگان حتی الامکان از مصرف گوشت های پردازش شده و نمک سود و همچنین چربی های اشباع شده خودداری ورزند.
در عین حال، دکتر پاپکین گفته است که مصرف مقدار مناسبی گوشت قرمز برای حفظ سلامتی لازم است و دکتر مارک واهلکویست، متخصص تغذیه در دانشگاه موناش استرالیا نیز مصرف حدود 30 گرم گوشت قرمز در روز را منبع مناسبی برای تامین مواد مورد نیاز بدن می داند.
به گفته دکتر واهلکویست، فواید مصرف این مقدار گوشت قرمز تازه و بدون چربی بیش از زیان آن است.
در واکنش به گزارش اخیر در مورد مصرف گوشت قرمز، اد یونگ، پژوهشگر موسسه خیریه تحقیقات سرطان شناسی بریتانیا، گفته است که تا کنون دو پژوهش عمده ارتباط مصرف گوشت قرمز و گوشت های پردازش شده با انواعی از سرطان را نشان داده است.
به گفته وی، این تحقیقات به معنی آن نیست که هرگز نباید ژامبون یا همبرگر خورد بلکه شواهد به دست آمده نشان می دهدکه کاهش مصرف این مواد غذایی، خطر مرگ در اثر ابتلای به سرطان و بیماری های قلبی را کمتر می کند.